Morcos külsőt kapott Tesoro Gandiva H1L gamer egér

A játékosoknak szánt kiegészítőkről híres Tesoro egy új egérrel rukkolt elő, melynek típusjelzését a vállalat most is egy mitológiában fellelhető fegyvertől kölcsönzött. Jelen esetben a névadó a mintegy háromezer éves hindu mitológiából ismert Ardzsuna herceg mennydörgő íja, a Gandiva. A jobbkezeseknek szánt, tenyeres fogásra optimalizált vezetékes beviteli eszköz erősen szögletes dizájnt vonultat fel, a sarkokban és kivágásokban nem szegény, szálcsiszolt felületet imitáló szürke borítóelemei között pedig nem spóroltak a megvilágítással, melyek színe változtatható.

A külsőségek mellett a belbecsre is figyeltek, így kapott nyolc programozható gombot, melyek alatt Omron gyártmányú kapcsolók kattognak, a szenzor esetében pedig az Avago 9800-ra esett a választás, melynek érzékenysége választható – 800, 1800, 4000, 6400 és 8200 dpi közül lehet választani. Ezenkívül 128 kB belső memóriát is préseltek bele, így el tudja tárolin a nyolc gomb ötféleképpen programozott beállítását és 40 makrót, előbbiek között között pedig menet közben is válthatunk az erre szolgáló dedikált gombokkal.

A géphez aranyozott csatlakozóval ellátott, aszimmetrikusan (nem középen) kivezetett harisnyázott USB kábellel csatlakoztatható, és legfeljebb 1000 Hz-es frekvenciával továbbítja a rendszer felé az adatokat, ami csak 1 ms-os késleltetést jelent. A Tesoro hivatalos bejelentése szerint bruttó 59 eurót kérnek az újdonságért, de a hazai boltok ennél kedvezőbb, 11-12 000 forintos árcédulát aggattak a frissen megjelent rágcsálóra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés