Hirdetés

Monitortandemet mutatott be a Samsung

Hirdetés

A Samsung a CES alkalmából mutatta be SyncMaster 2263DX jelű monitorát, pontosabban monitorkettősét. A megoldás érdekessége, hogy a hagyományos csatlakozású, 22 colos panel mellett egy másodlagos, 7 hüvelykes kijelzővel is szolgál, utóbbi a gyártó által már korábban is alkalmazott UbiSync technológia révén USB interfészen keresztül kapja a videojelet.

Samsung SyncMaster 2263DX

A kisebbik megjelenítő oldalt vagy felül is elhelyezhető, álló és fekvő pozícióban egyaránt. Használható gadgetek, üzenőprogramok, médialejátszás-vezérlő vagy más eszközök elhelyezésére, de mivel a monitorba egy 2 megapixeles kamerát, mikrofont és hangszórókat is beépítettek, akár a munkatársakkal kapcsolatot teremtő videokonferencia alkalmazás is futhat itt, miközben a nagyobbik felületen zavartalanul folyhat a tényleges munka.

A kis kijelző mellett más eszközök csatlakozását is lehetővé teszi az USB 2.0 hub. A SyncMaster 2263DX részletes specifikációja egyelőre nem áll rendelkezésünkre, ám a gyártó közleménye szerint a nagyobbik panel felbontása 1680x1050 pixel, válaszideje 5 ms, kontrasztaránya dinamikus szabályozással elérheti a 8000:1 értéket, betekintési szögei 160 fokosak. Videobemenetként HDMI is rendelkezésre áll. A másodlagos monitor felbontása 800x480 pixel. Az újszerű megjelenítő Amerikában 550 dolláros ajánlott áron kerül piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés