Megjelent az AIDA64 2.70-es verziója

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 2.70-es verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, melyek között kiemelt figyelmet kaptak a Socket FM2 foglalattal felszerelt alaplapok, de az új NVIDIA GeForce, Quadro és VGX termékekről, illetve a Samsung 840-es SSD-kről sem feledkeztek meg a fejlesztők. Ezenkívül számos megjelenés előtt álló termék előzetes kezelése is megoldott, beleértve az AMD Kabini kódnevű lapkáját.

Hirdetés

A nemrég megjelent Vishera kódnevű AMD FX processzorok optimalizált támogatást kaptak az AIDA64 tesztjeiben, emellett a PhotoWorxx és az AES tesztek mostantól hasznosítják az AESNI, az AVX, az SSE 4.1, a VIA PadLock és az XOP utasításkészleteket a megfelelő AMD, Intel vagy VIA processzorokon.

A 2.70-es AIDA64 további extrája, hogy specifikus hardver- és szoftverdiagnosztikát kínál az olyan virtualizált környezetekben, mint a Microsoft Windows Virtual PC, az Oracle VirtualBox és a VMware Workstation, emellett javult a virtuális hardverfelismerés VirtualBox v4.2 és VMware Workstation v9 alatt.

A Windows 8-cal is kompatibilis AIDA64 2.70-es verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés