Belépőszintű vezetékmentes fülhallgató a Skullcandy fémjelzésével

Valójában egy mono üzemmódban is használható, könnyen hordozható headsetről van szó, aminek az ára sem annyira vészes.

A Skullcandy bemutatta legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját, az 5.0-s Bluetooth technológiát hasznosító Dime True Wireless Earbudsot. A 6 mm-es sugárzókkal dolgozó apróság frekvenciaválasz-tartománya 20 és 20 000 Hz közé esik, impedanciája 16 ohm, 20 mAh-s akkumulátora pedig durván 3,5 órás zenehallgatást ígér. A periféria automatikusan bekapcsol és hozzápárosítja magát a legutóbb használt hangforráshoz, mikor kiemeljük a kulcstartóra is könnyedén ráapplikálható tokjából. Ebben a micro USB-s kábellel tölthető tokban szintúgy vannak (150 mAh-s) telepek, ami további 8,5 órára lát el bennünket kakaóval; kétségtelen, hogy az üzemidő nem túlságosan impozáns, de picit talán megenyhülünk majd, mikor megpillantjuk az árcédulán szereplő összeget.


[+]

Az IPX4-es minősítésű ketyere ellenáll az izzadságnak, valamint víznek (merítésnek nem), és a három mellékelt gumiharangnak (S, M és L méret) köszönhetően többek találhatják meg a számukra kényelmes viseletet. Mindkét fülegységbe szereltek mikrofont, tehát egyetlen példánnyal, mono módban is nyomulhatunk anélkül, hogy a funkcionalitás csorbát szenvedne. Innen már szinte egyenesági következmény, hogy a kétoldali kezelőszervek sem hiányoznak, amelyek segítségével nem csupán a hangerőt szabályozhatjuk, de léptethetünk a lejátszási listán, fogadhatunk hívásokat vagy aktiválhatjuk hangasszisztensünket.


[+]

A fekete, szürke, sötétkék/zöld és világosszürke/kék színekben gyártott megoldás már megvásárolható státuszban van, és 25 dollárt kérnek érte a pénztárnál, a garancia időtartama pedig 1 év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés