Éjszaka is használható autós kamerával erősít a Media-Tech

Hirdetés

A Media-Tech előállt a U-DRIVE DVR MT4036 típusjelzésű kamerával, mely az autók hasznos kiegészítője lehet, hiszen a rögzíthető a vezetés élménye, ráadásul a perspektíva olyannak tűnik, mintha az autóban ülnénk. A kamera SD-kártyára rögzíti a videókat, melyek felbontása 1280x720 lehet másodpercenként 30 képkockával. Természetesen képek készítésére is van lehetőség maximum 5 megapixeles méret erejéig.

A termék az energiát szivargyújtón keresztül szerzi, továbbá kényelmi funkció, hogy a videofelvétel a motor indításához is köthető, így automatizálható a rendszer, vagyis csak akkor működik, ha az autó motorja jár. Erre az opcióra viszont ügyelni kell, ugyanis, ha betelik a memóriakártya, akkor a kiadott állandó rögzítési parancs következtében a már meglévő információkat írja felül a kamera. Az infra funkció is elérhető, ami az éjszakai vezetés mellett lehet hasznos. Az MT4036 a rendőrség munkáját is segítheti, hiszen egy esetleges karambol után, a felvételek visszanézésével könnyebb megállapítani, hogy ki volt a hibás.

A Media-Tech U-DRIVE DVR MT4036 hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz. A fogyasztói áráról viszont még nincs pontos adat, de 20 000 forint körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés