Hasznos kiegészítőkkel készült az őszre a Media-Tech

A Media-Tech három újdonsággal készült az őszre, melyek közül két megoldás a multimédiára gyúr. Az AUDIENCE MT3144 névre keresztelt termék egy sztereó hangrendszer, mely összesen 20 wattos RMS teljesítményre képes, és 3 colos hangszórókkal dolgozik. A frekvencia átvitele 80 Hz-től 18 kHz-ig terjed, a PC-hez pedig USB porton keresztül csatlakoztatható, így beépített digitális hangfeldolgozóval rendelkezik. Extra szolgáltatás, hogy az USB port nem veszik el, ugyanis egy kétportos USB HUB is található a terméken, továbbá a hangerő, valamint a magas- és a mélyhangszín külön-külön állítható.

Media-Tech AUDIENCE MT3144
Media-Tech AUDIENCE MT3144

A 10 kg-os újdonság külső áramforrást igényel, melyhez az adapter a csomag része, emellett a gyártó fakeretet alkalmaz a minél jobb hangminőség érdekében.

Hirdetés

Szintén multimédiás újdonság a BALANCE MT3546 jelezésű mikrofonos fejhallgató, melyet a vállalat a vájt fülűeknek szán, így a termék frekvenciatartománya 20-tól 20 000 Hz-ig terjed. A 2,1 méter hosszú kábelezéssel rendelkező megoldás 3,5 mm-es jack be- és kimeneten keresztül köthető a számítógéphez, a párnázat pedig hosszított kialakítású, így a vállalat szerint jól illeszkedik a fül formájához. A fejpánt is párnázott, ami természetesen szintén a kényelmet szolgálja.

Media-Tech BALANCE MT3546
Media-Tech BALANCE MT3546

A 218 grammos mikrofonos fejhallgatóra hangerőszabályzó is került, ráadásul a két hangszóróhoz egy-egy, így egymástól függetlenül is állítható a hangerő.

Végül bemutatkozott az MT6212-es jelzésű termék is, mely egy igazán univerzális USB-s töltő. Az újdonsággal minden olyan eszköz használható, melynek fogyasztása nem lépi túl az 5 wattot. Ebbe a kategóriába gyakorlatilag az összes olyan mobil megoldás beletartozik, amely hivatalosan is tölthető az USB felületen keresztül.


(forrás: Media-Tech MT6212)

A 98 grammos termék Európában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is használható, csak konnektor közelébe kell kerülni. A 60 x 55 x 45 mm-es eszköz állapotáról egy LED-es indikátor árulkodik.

A Media-Tech MT3546 és MT6212 jelzésű termékek már elérhetőek hazánkban is, ajánlott nettó fogyasztói áruk rendre 2900 és 3600 forint körül alakul. Az MT3144-es hangrendszer megjelenése kicsivel később esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés