Mechanikus tasztatúrával jelentkezett a Patriot

A főleg memóriáiról és SSD-iről elhíresült amerikai gyártó bővíti játékos billentyűzeteinek portfólióját.

Frissíti billentyűzetpalettáját a Patriot. Az újonnan érkezett, 103 programozható makrógombot és alumínium burkolatot viselő NKRO-s klaviatúra a Viper V765 névre hallgat, 1,13 kg-ot nyom a mérlegen és 3,6 mm-en utazó, kattogós-taktilis Kalih White BOX DIP kapcsolókkal szerelik a futószalagon, melyeknek aktuációs pontja 1,8 mm-en van. Mivel valamennyire por- és cseppálló is a drága, megkapta az IP56-os minősítést, ezért nem kell a szívünkhöz kapni, ha egy korty kakaó a numerikus padon landol.


[+]

A kurrens trendeknek megfelelően a 16,8 millió színű RGB fényáradat sem maradhatott ki a repertoárból, amit a mellékelt Viper szoftver segítségével extenzív módon kontrollálhatunk. Ez az applikáció szükségeltetik a fentebb már említett makrózáshoz is, a 103 billentyű egyenként történő testreszabásának eredményét pedig öt profilba menthetjük el. Kényelmünk érdekében az eszköz rendelkezik dedikált médiavezérlőkkel és egy hangerőt szabályozó görgővel, valamint egy lecsatlakoztatható csuklótámasszal, amit mágnes rögzít a billentyűzet aljához.

Kailh White Box DIP kapcsoló robbantott ábrája
Kailh White Box DIP kapcsoló robbantott ábrája [+]

A díjszabás tekintetében 100 dolláros összegre számíthatunk (erre hazánkban természetesen még rájön az import adó és némi kiskereskedelmi haszonkulcs), amit két év garanciával told meg a jenki vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés