Mechanikus billentyűzetet kap az MSI GT80 Titan gamer notebook

Az MSI előzetesen megosztott néhány részletet készülőben lévő 18"-es gamer notebookjáról, a GT80 Titanról. Egyelőre a technikai adatokból szinte semmit sem közöltek a fent említett 18"-es méretet leszámítva, tehát nem tudni, hogy milyen hardverelemekből épül fel az újdonság. Az viszont biztos, hogy a továbbra is a SteelSeries műhelyéből érkező teljes méretű billentyűzet ezúttal mechanikus lesz, egészen pontosan a Cherry MX "Brown" kapcsolókra és hagyományos gombkialakításra épül.


[+]

Ez alól egyedül a numerikus rész képez kivételt, ami a rendelkezésre álló képek alapján úgy tűnik, hogy egérpadként is funkcionál egyben, legalábbis az alá bezsúfolt két gomb és a sima felület erről árulkodik. Mindazonáltal a gépbe süllyesztett, vörösen izzó billentyűzet elhelyezése sem a megszokott, ugyanis a klaviatúra egészét a gép alsó éléhez igazították, nem pedig a felsőbb régióban, a zsanérokhoz közel fekszik. Hasonlót már láthattunk persze korábban is, például az Acer Aspire R7-nél, ami már akkor is erősen megosztotta a közönség véleményét.


[+]

Technikai paraméterek és ár kapcsán egyelőre nincsenek információk, ahogyan azt sem árulták el, hogy mikor várható a pontos rajt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés