Jól meg fog dörrenni a Libratone hangprojektora

Hirdetés

A dán Libratone különféle dizájnos, papíron jó hangminőséget kínáló, sokoldalú, ám cserébe meglehetősen drága hangsugárzók fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég legújabb üdvöskéje, a Diva fantázianevű hangprojektor tökéletesen illeszkedik eddigi termékeik sorába.

Libratone Diva
Libratone Diva [+]

A finom vonalvezetésű, lekerekített sarkokkal operáló eszköz maximális névleges kimeneti teljesítménye 200 watt, ami ebben a termékcsaládban soknak számít. A termék megkapta a cég 360-degree Full Room névre hallgató technológiáját, amelynek köszönhetően elméletben a hangok körülölelik a szobában tartózkodókat. Rendelkezik beépített mélynyomóval, így a gyártó állítása szerint a basszusok is szépen, vastagon szólalnak meg.

Az integrált Wi-Fi sem hiányzik belőle, aminek köszönhetően hálózatba is köthető a DLNA kompatibilis modell, illetve támogatja az Apple AirPlay és a Spotify Connect technológiák használatát is. Ez mind szuper, viszont az árcédula láttán biztos lesznek, akik a szívükhöz kapnak, hiszen 825 eurót kell kifizetni az újdonságért.

Libratone Diva
Libratone Diva [+]

Előzmények

Hirdetés