Filmezni is lehet az LG kisméretű projektorával

Az LG szeptember közepén dobja piacra új, kisméretű, és ezáltal egyszerűen hordozható projektorát, a PW700-at. A 172 mm hosszú, 40 mm magas és 117 mm széles termék súlya csupán 580 gramm, és Berlinben, az IFA kiállításon már működés közben is meg lehet majd csodálni.

LG PW700
LG PW700 [+]

A LED fényforrásokat használó termék képes a WXGA (1280x800 képpont) felbontás megteremtésére, legnagyobb fényereje 700 ANSI lumen, a maximális elérhető kontrasztarány pedig 100 000:1. Rendelkezik két darab egy wattos beépített hangsugárzóval, és médialejátszóval is, amely például a DivX HD videókkal vagy office állományokkal is boldogul. Támogatja a Bluetooth kapcsolat megteremtését, azaz az hanganyagok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak a kompatibilis eszközökre, hangszórókra, házimozi szettekre, és elméletileg képes a késleltetéssel kapcsolatos problémák megoldására is a hang szinkronizálásával.

Az ismeretlen árú megoldás rendelkezik HDMI és D-Sub csatlakozóval, illetve támogatja a Miracast technológiát is, azaz az egyes mobil eszközök kijelzőjének tükrözésére is alkalmas. A zajszintje normál üzemmódban 31 dB, Eco mód esetén pedig 26 dB.

LG PW700
LG PW700 [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés