Egy felpimpelt LG tévének felel meg a B&O OLED-je

A részletek alapján nagyon úgy tűnik, hogy egy kész LG tévét alakítottak át a dán luxuscégnél, és ezért az alapmodell árának többszörösét kérik el.

Mi is beszámoltunk róla, hogy az igen drága, rossz nyelvek szerint csak szimplán túlárazott termékekre fókuszáló Bang & Olufsen bemutatta első OLED televízióját, az Eclipse-t. Hamarosan néhány kiemelt helyen elkezdik árusítani a terméket, és így lehet konkrét részleteket is tudni a masináról.

Bang & Olufsen Eclipse
Bang & Olufsen Eclipse [+]

Ezek alapján úgy tűnik, hogy az LG és a B&O együttműködése egy fokkal szorosabb annál, mintha a dél-koreai vállalat csak a panelt adta volna. Nagyon úgy fest, hogy a Bang & Olufsen fogott egy kész 4K HDR LG C7 OLED tévét, és azt egészítette ki a saját hangrendszerével, dizájnjával, és egyéb extráival. Tehát se a kép minőségéhez, se a vezérléshez nem nyúltak, ahhoz nem tettek hozzá semmit. Erre utal, hogy a készülék a dél-koreai cég által kifejlesztett, és eddig teljesen exkluzívnak számító, azaz csak és kizárólag általuk használt webOS 3.5 smart platformra épül.

Bang & Olufsen Eclipse
Bang & Olufsen Eclipse [+]

Maga a hangrendszer egy teljes értékű hangprojektor, amely egy darab 1 hüvelykes magas sugárzóval (50 W), két darab 2,5 hüvelykes full range hangsugárzóval (2x50 W), és három darab mélyközép sugárzóval (3x100 W) láttak el. Az eszköz megkapta a B&O saját multi-room technológiáját, tehát egyszerűen integrálható a kompatibilis készülékek által alkotott komplex, akár több helyiségre kiterjedő rendszerbe. A beépített Chromecast-tal termék támogatja a Bluteooth, AirPlay vezeték nélküli technológiákat és természetesen csatlakoztatható a helyi hálózatra is a Wi-Fin keresztül. Kétféle motoros állvánnyal érhető majd el: A földön nyugvó változat mellett lesz egy falra szerelhető konzol is.

Egyelőre arról még nincs hivatalos információ, hogy hogyan alakul majd az ára. A pletykák szerint az 55 hüvelykesért 10 990 (~ 2 853 000 forint), a 65 hüvelykesért 15 990 (~4 150 000 forint) kérnek majd el, ami azért elég durva ahhoz képes, hogy a flanc nélküli LG C7 643 000, illetve 1 193 000 forintba kerül most.

Előzmények

Hirdetés