Ilyenek lesznek az LG olcsóbb OLED tévéi idén

Hirdetés

Mi is beszámoltunk arról, hogy az LG a CES-en bemutatta felső kategóriás OLED televízióit az E6 és G6 család személyében. Az idei évben ezeken kívül még várhatóak további, kedvezőbb árú modellek, amelyek a B6 és C6 sorozatba tartoznak majd.

LG B6
LG B6 [+]

Mindkét széria 55, illetve 65 hüvelykes készülékeket tartalmaz, ám amíg az előbbiek hagyományos, sík kialakításúak és nem támogatják a 3D tartalmak kezelését, addig a másik csoport tagjai íveltek, és a passzív-polarizációs eljárás révén elboldogulnak a térhatású filmekkel, videókkal. Ezenkívül a televíziók mindenben megegyeznek: webOS 3.0 okostévé rendszerrel látják el őket, biztosítják az Ultra High Definition felbontás megjelenítését, és a HDR tartalmak megjelenítése sem okoz számukra problémát. A modellek várhatóan a nyár folyamán érkeznek a boltokba, ám árukról egyelőre még semmit sem lehet tudni semmit. Egyébként minden jel arra utal, hogy Full HD felbontású nem lesz a 2016-os LG OLED televíziók között, pedig igény azért lenne talán ilyen modellekre is.

LG C6
LG C6 [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Űrséta Budapesten

    Még pár napig látogatható az a kiállítás, ahol bárki az űrhajósok bőrébe bújhat, és OLED tévéken tekintheti meg a NASA által készített 4K HDR filmet az űrről.

  • A hazai boltokba is megérkezett az LG idei OLED flottája

    A négy széria mindegyik tagja támogatja a 4K HDR tartalmak megjelenítését és rendelkezik a webOS 3.0 smart platformmal.

Előzmények

Hirdetés