Újabb kínai gyártó kezdené meg a hódítást a globális tv piacon

A 2004-ben alapított, tehát meglehetősen fiatalnak számító LeTV Kínában az egyik legnagyobb online tartalomszolgáltatónak számít. A vállalat mostanra komplett ökoszisztémát épített fel, amely magában foglalja a tartalmak előállítását épp úgy, mint az online streaminget és a megfelelő szoftverek és kapcsolódó szolgáltatások megalkotását.

LeTV Super TV uMax 120
LeTV Super TV uMax 120 (forrás: Flatpanels HD) [+]

Sőt a vállalat az elmúlt években a hardverek irányába is elmozdult, többek között televíziók gyártásával is elkezdtek foglalkozni. A konszern döntéshozói úgy határoztak, hogy a globális tévés piacra is betörnének, a debütáláshoz pedig a CES-t nézték ki maguknak. Egyúttal deklarálták azt is, hogy első körben az észak-amerikai régióban vetnék meg a lábukat, és nem is akármilyen termékkel készülnek a célok megvalósítására.

A hírek szerint ugyanis egy elég meggyőző darabot visznek el Vegasba, a Super TV uMax 120 fantázianevű modell személyében. A 120 hüvelykes képátlóval bíró LED LCD készülék természetesen biztosítja az Ultra HD felbontás megteremtését, biztosítja a 3D tartalmak megjelenítését, 120 hertzes képfrissítési rátát produkál, és természetesen nem hiányzik belőle a vállalat saját fejlesztésű smart tv platformja sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Előzmények

Hirdetés