LED-es háttérvilágítású monitor/TV az LG-től

Hirdetés

Egyre inkább mosódnak a határok a szórakoztatóelektronikai és az IT iparág között. Ennek a folyamatnak egyik élharcosa a különféle kijelzők termékcsoportja. Sokan vannak, akiknél a tévé funkcionál monitorként, de náluk is többen, akik a notebookjukat vagy a számítógépüket használják filmnézésre illetve tévézésre a monitorjukon keresztül.

LG M2280D
LG M2280D

Egyértelműen őket célozta meg az LG a M2280D típusjelzésű eszközével. Alapvetően egy LED-es háttérvilágítású monitorról van szó, amely rendelkezik egy hibrid DVB-T/C tunerrel, ami a digitális adások mellett a PAL/Secam vételére is alkalmas. Ennek megfelelően lehet tévézni is vele.

A két HDMI mellett található rajta természetesen egy D-Sub, valamint egy komponens és egy SCART csatlakozó is, tovább nem kell lemondani a már-már kötelező USB port okról sem. Ennek, valamint a beépített médialejátszónak hála elegendő bedugni mondjuk egy pendrive-ot és máris lehet bizonyos korlátok között zenét hallgatni vagy filmeket nézni.

A 16,5 mm vastag, 22 hüvelyk képátlójú, 5 000 000:1 maximális kontrasztarányú készülék higanyt és halogéneket egyáltalán nem tartalmaz. A terméket várhatóan június elejétől lehet majd megvásárolni 79 900 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés