Látványos beviteli eszközök SteelSeries és Razer módra

Decemberben érkezik a World of Warcraft harmadik kiegészítője, a Cataclysm, amire a SteelSeries időben felkészült, és kiadott egy, a Blizzarddal közösen tervezett egeret, aminek kinézetét a játék ihlette. Pontosabban a Deathwing nevű szereplőről mintázták a beviteli eszköz borítását, aki a közelgő kiegészítő főszereplője lesz. Az egeret két és fél méteres fonott kábellel látták el, gombokból pedig összesen 14-et találhatunk rajta, amelyek mindegyike programozható és makrók is rendelhetők hozzájuk. Ezekből néhány oldalra is került, a hüvelykujjhoz. Szenzora maximálisan 5040 dpi-s felbontásra képes, a színes LED-ekkel pedig 16 millió árnyalat állítható be, négyféle fényeffekttel. A SteelSeries World of Warcraft: Cataclysm MMO Gaming Mouse újdonsága 100 dolláros, azaz 90 eurós áron lesz megvásárolható a kiegészítő megjelenésének időpontjától.

SteelSeries World of Warcraft: Cataclysm MMO Gaming Mouse [+]
SteelSeries World of Warcraft: Cataclysm MMO Gaming Mouse [+]

Egy másik játékhoz kapcsolódó termékcsalád is megjelent a SteelSeries kínálatában, amelyek az új Medal of Honor játékhoz készültek. Új készülék vagy kiegészítő lényegében nem érkezett, csak a korábban már bemutatott megoldások kaptak új külsőt. A Shift és a 6Gv2 típusú játékosoknak szánt billentyűzetek közül az első új keysetet kapott, ami külön is megvásárolható meglévő Shiftünkhöz 25 dollárért, de készletben is kapható lesz 100 dolláros (100€) áron.

SteelSeries Shift MoH Edition [+]
SteelSeries Shift MoH Edition [+]

A 6Gv2 egy hagyományosabb kinézetű beviteli eszköz, ami 18 karátos aranybevonatú mechanikus kapcsolókkal van szerelve a gomboknál, beépített puffer-rendszere pedig megakadályozza a több billentyű egyszerre történő lenyomásánál bekövetkező hibákat. Az ára 100 dollár lesz.

SteelSeries 6Gv2 Moh Edition [+]
SteelSeries 6Gv2 Moh Edition [+]

Xai nevű egerük is kapott a MoH dizájnból. A letisztult formájú lézeres beviteli eszköz hét programozható gombbal rendelkezik, az aktuális beállításokról pedig az alján található 128x32 pixeles kijelzőn lehet tájékozódni. A Xai 90 dollárba kerül, a hozzá passzoló Qck Warrior Edition egérpadért pedig további 15 dollárt kell letenni.

SteelSeries Xai MoH Edition [+]
SteelSeries Xai MoH Edition [+]

Az eddigi kiegészítők már kaphatók, azonban az utolsó kettő, a PC-seknek szánt 5Hv2 fejhallgató és az Xbox 360 tulajdonosok részére tervezett Spectrum 5xb fülhallgatók csak a következő év elejétől kerülnek a boltokba.

Ha már szóba kerültek a gamer egerek, az egy éve bemutatott, pár napja pedig felújított Razer egér, a Naga ismét egy nagyobb fejlesztésen esett át. A Naga Epic modellként immár vezeték nélküli kiadásban is kapható. A rengeteg, konkrétan 17 programozható gombbal ellátott eszköz 116 x 77 x 41 mm-es méretű, lézer szenzora pedig legfeljebb 5600 dpi-s felbontásra képes. Világításának színe változtatható, oldalpaneljai cserélhetőek, és jár hozzá dokkoló, illetve vevőegység is. Akkumulátora 72 órás működést tesz lehetővé, folyamatos használatnál pedig 12 órán át képes elegendő energiával ellátni az egeret. A Naga Epic 130 dolláros áron vásárolható meg.

RRazer Naga Epic [+]
RRazer Naga Epic [+]

Azóta történt

Hirdetés