Hirdetés

Közeleg a fantom, de nem az operaházból

Hirdetés

A különleges házairól ismert NZXT elkészült a legújabb termékével, amely a Crafted széria tagjaként fog megjelenni a piacon, és a Phantom névre keresztelték. A futurisztikus, aszimmetrikus kialakítású dizájn egyedi külsőt kölcsönöz az NZXT-nek, bár valószínűleg eléggé meg fogja osztani a közönséget.

Három színben lesz kapható a Phantom, a nevéhez legjobban illő fekete mellett fehér és piros festéssel is beszerezhető majd. Méretét tekintve 222 x 541 x 624 mm-es, tömege pedig 11 kilogramm acélvázának köszönhetően. A hatalmas belső tér miatt akár E-ATX formátumú alaplapot is tud fogadni. Öt külső 5,25”-es bővítőfiókja van, belül pedig további hét fiók áll készen a háttértárak fogadására. A csatlakozó kivezetések ezúttal a ház tetején kaptak helyet, ami jó hír a számítógépüket a padlón tartóknak, és persze kevésbé jó az tárolási helyként inkább az asztalt előnyben részesítőknek. Két USB port, egy eSATA aljzat és az audio ki- és bemenetek sorakoznak itt.

Természetesen a szerelés szerszámok nélkül is megoldható, az alaplapon pedig egy ablak segíti a CPU-hűtő felszerelését és kábelvezető lyukakból is van jó néhány. A hátlapon vágtak néhány lyukat a folyadékos hűtési rendszerek csövei számára is, továbbá találunk még öt csatornás ventilátorvezérlőt is (20 W/csatorna). A Phantom hűtéséről egyébként gyárilag négy légkavaró gondoskodik: egy 200 mm-es felül, egy 120 mm-es hátul és még kettő ugyanekkora oldalt.Ezeken kívül még elöl van egy 120-asnak számára, és felül egy második 200-asnak hely. Opcionálisan 500 wattos tápegység is kérhető hozzá.

Az NZXT tetszetős kialakítású újdonságait augusztus 13-ától szállítja a gyártó, előrendelési ára pedig 140 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés