Klipsch Image S4i Rugged – időjárásálló IEM fülesek élénk színekben

Egyre több olyan fejhallgató és fülhallgató található a piacon, amelyek átlagon felül bírják a strapát, ráadásul az időjárás viszontagságait is jól tűrik. A kategória népszerűsége magától értetődő, hiszen egy használati tárgy esetében az a legjobb, ha nem kell annak testi épségéért aggódni, hiszen nem csak síelés közben, de akár a mindennapi használat során is pillanatok alatt ki lehet végezni egy nem túl stabil konstrukciót.


[+]

A Klipsch Image S4i Rugged is ebben a kategóriában próbál szerencsét, ezért erős gumírozott borítást és ellenálló, csavarodásmentes kábeleket kapott. Az elsősorban fiatalos életmódot űzőknek készült fülhallgató sárga, narancssárga, kék és piros színben lesz elérhető. A termék belsejében 8,5 mm-es meghajtók (KG 25A) szolgáltatják a gyártó állítása szerinti erős basszusokat és kristálytiszta magas hangokat, frekvencia átvitelük pedig 10 Hz és 19 kHz közötti. Az S4i Rugged 18 ohmos impedanciával rendelkezik, a kábel végén pedig 3,5 mm-es négyszegmenses jack csatlakozó figyel.


[+]

A madzagon egy mikrofonnal megtámogatott távirányító is helyet kapott, amely a trendeknek megfelelően a legtöbb Apple termékkel kompatibilis. Az ezen található gombok igen méretesre sikerültek, ennek köszönhetően akár télen, kesztyűben is jól használhatók maradnak. Mind a fülhallgatók, mint pedig a kontroller jól szigetelt, nedvességgel, porral és egyéb szennyeződésekkel szemben egy bizonyos mértékig helytállnak. A mellékelt hordtáskában négy különböző szilikonbetét található, így mindenki megtalálhatja a fülének kényelmes megoldást.


[+]

A színes Klipsch Image S4i Rugged időjárásálló IEM fülhallgatók vételára 99 dollár.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés