Stílusos hangfalpárral ünnepli 70. születésnapját a Klipsch

Paul W. Klipsch 1946-ban mutatta be első hangszóróját, a nagy méretű Klipschornt, amivel megalapozta cége hírnevét, 1957-ben pedig a színre léptek a háromutas hangszóróval felvértezett Heresy családdal, amely kompakt kialakítása révén nagy népszerűségre tett szert.

Klipsch 70th Anniversary Heresy III
Klipsch 70th Anniversary Heresy III [+]

1985-ben ezen némi változtatást eszközöltek a mérnökök, és ezt követően piacra került a Heresy II. széria, néhány évvel ezelőtt pedig a harmadik változat, tehát a III. sorozat, amely minden korábbinál erősebb, 12 hüvelykes, fiber kónuszos mélynyomóval, és titán membrános magassugárzóval rendelkezik. A technikai specifikációk szerint e modellnél a frekvencia átvitel 58 Hz és 20 kHz közé esik, a névleges impedancia 8 ohm, a maximális terhelhetőség 100 watt (folyamatosan), az érzékenysége 99 dB.

Klipsch 70th Anniversary Heresy III
Klipsch 70th Anniversary Heresy III [+]

A Klipsch a hetvenedik születésnap alkalmából a Heresy III. egy különleges változatával kedveskedik a márka, és a jó minőségű hangzás híveinek. A 70th Anniversary Heresy névre hallgató hangfalpárból mindössze hetven darab készül, a vállalat székhelyén, Hope városában Arkansasban. E speciális darabok háza makadámdiófából készül, a rácsok pedig ezüstből vannak, és páronként 3200 dollárba kerülnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés