Kisméretű irodákba szánja új multifunkciós berendezéseit a Sharp

A Sharp két olyan új, fekete-fehér multifunkciós készülékkel egészítette ki termékpalettáját, amelyeket a kisméretű, de forgalmas irodáknak és a munkacsoportoknak szánnak. A funkcionalitáshoz képest helytakarékosnak tűnő modellek MX-M160D és MX-M200D típusjelzéssel kerülnek forgalomba. Előbbi 16, míg az utóbbi 20 oldal/perces nyomtatási sebességet kínál.


[+]

Az A3-as kivitelű monokróm nyomtatók színes lapolvasási képességgel rendelkeznek, valamint kétoldalas nyomtatási és szkennelési lehetőséget is kínálnak. Az alapgépek számos hasznos extra funkció hozzáadásával bővíthetők. Többek között lehetőség van lapfordítóval ellátott lapadagolót használni, mely egyszerűsíti a kétoldalas szkennelést és másolást, emellett a hálózati lapolvasás lehetővé teszi a dokumentumok beolvasását közvetlenül a számítógépre, ftp szerverre vagy e-mail címre, míg az opcionális fax modul a gyors faxolást biztosítja 33 kilobit/másodperces Super G3 sebességgel.

Az EnergyStar 1.1 előírásnak megfelelő berendezések a Sharp tömörítést alkalmazó nyomtatási nyelvét (Sharp Printer Language with Compression, SPLC) használják, továbbá a vállalat úgynevezett egy beolvasás/sok nyomtatás (Scan Once/Print Many) technológiájával a másolás sebessége növelhető, amennyiben a felhasználónak több másolat is szükséges a adott dokumentumból. Az alapmodellek természetesen képesek az E-Sort funkcióra, melynek segítéségével könnyedén készíthető egyszerre több rendezett dokumentum anélkül, hogy méretes laprendezőre lenne szükség.

A Sharp MX-M160D és MX-M200D nevű multifunkciós nyomtatók hamarosan forgalomba kerülnek, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nem nyilatkozott a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés