Kiderült a Trident X specifikációja

A kis méretű gamer számítógép minden részletére fény derült, beleértve az árazást is.

Szeptemberben írtunk az MSI legújabb, Trident szériás számítógépéről, a Trident X-ről, akkor azonban még nem ismertük minden részletét. A gyártó most a hivatalos weboldalán közzétette a részletes specifikációkat, valamint közölte a megjelenés dátumát és az árazást is.


[+]

A grafikus kártya kiléte eddig is ismert volt, a legerősebb változatban a Turing architektúrára épülő MSI GeForce RTX 2080 Ti teljesít szolgálatot egy nyolcmagos Intel Core i9-9900K társaságában. A legfeljebb 32 GB-nyi memóriát két darab, maximum 2666 MHz órajelet támogató DDR4 foglalat várja, az adattárolók szerepét pedig egy M.2 formátumú SSD, illetve egy 2,5 hüvelykes második meghajtó töltheti be. Ezt a sok szépet és jót egy SFX szabványú tápegység táplálja energiával, kész csoda, hogy a 10 liter térfogatú gépházba még ez is belefért.

A három különálló kamrában elhelyezett tápegység, VGA és CPU hűtéséről a gyártó saját, Silent Storm Cooling 3 rendszere gondoskodik, a processzorra szerelt ventilátor fénye pedig az üveg oldallapnak köszönhetően kívülről is remekül látható. Utóbbi egység világítását – a gépház több pontján elhelyezett LED-ekkel együtt – az MSI Mystic Light szoftverrel vezérelhetjük. Egy átlagos játékos szükségeit bőven kielégíti a csatlakozókínálat, elöl Type-A és Type-C formátumú USB 3.1 portokat és dupla jack csatlakozót kapunk, míg a maradék 6 darab USB, a HDMI, a DisplayPort, az Ethernet, a hangkimenetek és a PS/2 port hátul kapott helyet. A vezeték nélküli adatátvitelért a kétcsatornás IEEE 802.11ac-s Wi-Fi és a Bluetooth 4.2 modulok a felelősek, míg a virtuális térhangzásért a Nahimic 3 szoftvernek jár a piros pont.

Az MSI Trident X novemberben válik elérhetővé a boltok polcain, alapára pedig 2 299 dollár lesz, és innen csak felfelé vezet az út.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés