Hirdetés

Kétturbinás pumpával szerelt AIO az In Wintől

Az SR24 az átlagosnál kétszer hatékonyabb pumpával és ARGB-s ventilátorok által hűtött radiátorral lett ellátva.

Új kompakt vízhűtést mutatott be az In Win, amelynek SR24 megnevezése nem sok izgalmat rejt, maga a hardver viszont már annál inkább. Ez főleg az RGB megvilágítású In Win logóval ellátott vízpumpa/CPU blokknak köszönhető, amelyben nem is egy, hanem rögtön két, egymással párhuzamosan működő turbinát is találunk.


[+]

Közülük az első a mikrocsatornázott felületű réz talp felé nyomja a hűtőfolyadékot, míg a másik a 400 milliméteres csőpár másik végén található, alumíniumból készült radiátor irányába küldi a már felmelegedett itókát. A gyártó állítása szerint a rendszer akár egy turbinával is működőképes és hatékony, de a biztonság kedvéért ebben az esetben a pirosan és kéken villogó RGB-s logó formájában figyelmeztet minket a hardver, hogy valami nincs rendben és leszünk szívesek utánanézni, mi lehet a gond.


[+]

A 240 mm hosszú radiátor hűtésére két In Win Jupiter ventilátort állítottak hadrendbe, amelyek legfeljebb 2500 fordulatra képesek percenként, mindezt 23 decibeles zajszint mellett. A légkavarók ARGB LED-ek formájában szintén kaptak némi megvilágítást, a két ventilátor és a vízpumpa fényeinek alaplapra kötéséhez ráadásul egyetlen 3 tűs csatlakozó helyére rakása is elegendő.


[+]

A hűtőteljesítményre vonatkozó adatokat, valamint a piacra kerülés dátumát és az újdonság árát nem közölte a gyártó, annyi azonban biztos, hogy processzorok tekintetében nem válogatós az eszköz, hiszen minden ma kapható foglalatra felszerelhető, ideértve az AMD Socket TR4-et is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés