Jön az ASUS TUF Gaming Radeon RX 6900 XT

A tajvaniak az elsők között mutatták be saját, nem referenciamodellre épülő megoldásukat, a pontos specifikációk azonban egyelőre nem ismertek.

Az AMD Radeon RX 6900 XT október végi leleplezése óta nem úsztunk a külsős gyártók által gyártott, a referenciamodellekétől eltérő specifikációval rendelkező verziókról szóló hírekben, és bár nincs nyilvántartásunk az utolsó eldugott kis ázsiai gyártó videokártyapalettájáról, az biztos, hogy a "nagyok" közül az ASUS jelentkezett először saját megoldásával.


[+]

A tajvani óriás először a TUF Gaming szériát bővítette az AMD újdonságával, és bár a sorozat inkább a kedvező(bb) árú termékeiről ismert, a TUF Gaming Radeon RX 6900 XT mégis teljes, első és hátsó fémborítást, illetve három ventilátoros hűtőrendszert kapott. Utóbbi két nagyobb, illetve egy kisebb, a többiekhez képest ellentétes irányba forgó légkavarót használ, amelyek csak akkor kapcsolnak be, ha a GPU hőmérséklete eléri az 55°C-ot, így böngészés közben a teljesen hangtalan működés is elérhető. Mivel a termékoldal specifikációkat ismertető része egyelőre még nem elérhető, így az órajelek sem ismertek, de nagyobb összeget mernénk rátenni, hogy az értékek eltérnek a referenciától, hiszen lesz gyári tuning.


[+]

A 2,9 slot vastag, két darab nyolctűs tápcsatlakozóval ellátott kártya esetében nem csak a specifikációk, de sajnos a piacra kerülés várható időpontja, illetve az ajánlott fogyasztói ár sem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés