Jó vételek - jó árak

Idáig csupa olyan "jó vétel" került fel ide, amelyeket vélhetően sokan szívesen bevállaltatok volna, vagy bevállalnátok szó nélkül most is, hiszen tényleg best buy volt mindegyik. De nem csak ilyenek akadnak. Vannak olyan tételek is, amelyeket most még nem ajánlanánk. Nem azért, mintha rosszak lennének, inkább csak arról van szó, hogy az ominózus cucc (ára) még nem érett meg arra a szintre, ahonnan szerintünk a piaci siker elstartol. Ez utóbbihoz persze nyilván nem kell valaminek okvetlen filléres tételnek lenni, de az elrugaszkodott ár biztos nem előnyös.

Mire gondolunk? Például a Palomino core-os Athlon-okra, amelyek első példányai már foghatók itthon is, bár az 1.2GHz-es példány 46 rugós ára egyelőre nem az igazi. Jó, ez persze megint viszonyítás kérdése, hiszen egy Tualatin core-ral szerelt 1,13GHz-es PIII-ashoz képest még mindig olcsónak mondható. Ez utóbbi ugyanis 72e Ft-ért várja a vásárlóit. Kérdés: meddig?

95e Ft-ért bárki hazavihet már 1.9GHz-es P4-est, de ezt talán érdemes kétszer is meggondolni. 20e Ft-os árukkal az új, Morgen core-os Duron-ok se számíthatnak egyelőre túl sok jóra, ennyi pénzért már gigás Tbird-öt is fogni, ráadásul, az 1.4-es is már masszívan 30 alatt kelleti magát.

Hát, ennyi. A hét hardvereit most más szempontok szerint válogattuk, rendszert persze nem csinálunk ebből. A nagyker árakért újfent elnézést kérünk. :)

Hirdetés