Ismét jött egy új GeForce driver

Hirdetés

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 359.06-os meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.15.0428-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az új drivercsomag megkapta a Just Cause 3 és a Tom Clancy's Rainbow Six Siege című játékokhoz készült profilokat. Újítás még, hogy a Fallout 4 profilja is frissült, méghozzá az SLI támogatással, de ez addig nem fog működni, amíg a játékhoz nem érkezik meg az ezt engedélyező frissítés. Mindezek mellett a Call of Duty Black Ops III című játék az új meghajtóval nem fog lefagyni az NVIDIA hardvereivel a korábbi Windows operációs rendszereken.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés