Mechanikus billentyűzetet kínál az iPad Próhoz a Razer

A kiegészítő persze nem lesz olcsó, de az Apple és a Razer termékek prémiumát már megszokhatta a piac.

Az Apple majdnem egy éve mutatta be az iPad Pro nevű tabletet, amelyhez gyárilag is készült billentyűzet. Ez azonban nem volt túl minőségű megoldás, de a feladatát ettől függetlenül ellátta. Ugyanakkor maga a konstrukció megnyitotta a lehetőséget a többi gyártónak, hogy saját billentyűzettel hozakodjanak elő, és ezt a Razer most használja ki.


[+]

A Bluetooth interfészen kapcsolódó Razer Mechanical Switch Keyboard egy igazán minőségi alap, hiszen egy mechanikus billentyűzetről van szó. Ehhez a vállalat a saját, ultraalacsony profilú kapcsolóit használja fel, amelynek különlegessége, hogy a kapcsoló működésbe lépéséhez 70 grammos súlynak megfelelő erőhatás szükséges, ami megfelelően szimulálja az asztali mechanikus billentyűzeteknek megfelelő élményt, de eközben sokkal kisebb helyet igényel.


[+]

A fentiek mellett a Razer Mechanical Switch Keyboard háttérvilágítást is kínál 10 órás üzemidővel, de enélkül is használható, így pedig 600 órányi működést garantál egyetlen feltöltéssel. Maga a termék egy tok is egyben, amibe az 12,9 hüvelykes iPad Pro tökéletesen beleillik.


[+]

A feketére festett Razer Mechanical Switch Keyboard már elérhető, mégpedig 190 euróért. A Razer később más mobil termékhez is szeretne hasonló billentyűzetet kínálni, de erről többet egyelőre nem árultak el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés