Itthon is ingyen elérhető a Toshiba új "szupergaranciája"

Hirdetés

A Toshibának nem kell a szomszédba mennie, ha a megszokottól eltérő garanciális feltételeket akar nyújtani az új gépet vásárló ügyfelei számára, hiszen korábban, egészen pontosan 2012-ben és 2013-ban már megismerkedhettünk a "No problem" promócióval. Ennek lényege akkoriban az volt, hogy a megszokott, illetve törvényileg előírt garanciális feltételek biztosításán túl véletlenszerű eseményekre (balesetek, lopás, adatvesztés) is kiterjedt a gondoskodásuk mindezt ingyen és bérmentve. Sőt érdemes megjegyezni, hogy az eredetileg notebookokra érvényes "No problem" garanciát a Toshiba itthon a tévékre és táblagépekre is kiterjesztette.


[+]

A vállalat most egy továbbfejlesztett, korlátozott ideig elérhető garanciális konstrukciót kínál térítésmentesen (azaz ingyen) a Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira laptopok vásárlói számára "No matter what guarantee" név alatt. Ennek lényege, hogy a Toshiba most már nem csak baleset (leejtés, rálöttyenő folyadék, stb.) és lopás esetén javítja, cseréli vagy pótolja a gépeket térítésmentesen, illetve próbálja visszanyerni a háttértár meghibásodásból fakadó elveszett adatokat a vásárlástól számított egy éven át, hanem az alapvető garanciát három éves nemzetközi garanciára terjesztik ki, illetve a csomagot megtoldották egy egy évre szóló McAffee LiveSafe előfizetéssel is.


[+]

Fontos megjegyezni, hogy az ingyenesen igénybe vehető "No matter what guarantee" promóciós ajánlat kizárólag azokra a fent említett típusú (kizárólag új, és nem felújított, nem kölcsönzött) gépekre vonatkozik, amelyeket 2015.10.01. és 2016.03.31. között vásároltak, és a vásárlást követő 14 napon belül beregisztráltak a terméket az erre szolgáló weboldalon. Fontos, hogy vásárlás előtt alaposan tájékozódjunk az akcióhoz tartozó szerződési feltételekről is, amely részletesen leírja mindkét fél vállalásait. Ez innen tölthető le PDF formátumban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés