Indul az Asus blog!

Újabb nagy névvel gyarapodik tematikus blogkínálatunk! Havi nyolc alkalommal, azaz hetente kétszer jelentkezünk majd az Asusszal kapcsolatos érdekességekkel, aktualitásokkal. A márka termékpalettája óriási: a klasszikusnak nevezhető hardverkomponensektől kezdve, mint az alaplap vagy a grafikus kártya a monitorokon, asztali PC-ken és hálózati eszközökön át a notebookokig és kisebb-nagyobb kiegészítőkig minden témát érintünk majd. Természetesen nem feledkezünk meg az óriási lendülettel fejlődő tabletek, mobil készülékek világáról sem, amiben szintén komoly szerepet játszik a vállalat.

A konkrét termékek röpke ismertetői mellett az egyes termékvonalak (például a ROG márkanév, notebookcsaládok stb.) felépítésére is rávilágítunk majd, bemutatunk és elmagyarázunk rengeteg Asus technológiát (például Sonic Master, TUF, ASUS AiCloud stb.), és betekintést nyújtunk a márkanév mögött működő hatalmas gépezet működésébe is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Asus blog: az Asus születése

    Négy tehetséges, ifjú mérnök története, akik mentoruk biztatására céget alapítottak, és processzor nélkül tervezett alaplappal nyerték el az Intel bizalmát.

Előzmények