Hirdetés

Teljesen moduláris, Mac Próra emlékeztető nagytorony az In Win portfóliójából

Az iBuildiShare szériás, kétféleképp összerakható modell DIY készletként is hazavihető.

Az In Win egy E-ATX-es nagytoronnyal frissítette fel kínálatát, amit elemekre szedve, illetve készre szerelve egyaránt megvásárolhatunk, és a Dubili ("Do Believe") nevet kapta.

In Win Dubili "Handles Mode-ban"
In Win Dubili "Handles Mode-ban" [+]

A teljesen moduláris, titánszürke vagy pezsgőarany színben választható, 8 bővítőhelyes konstrukció elő-, illetve hátoldalát kétféle tájolással rögzíthetjük a vázon, így az egyik lábai a másik esetében hordfülekként funkcionálnak – a 244 mm széles és 523 mm mély megoldás az úgynevezett "Handles Mode-ban" 567, míg "Feet Mode-ban" 543 mm magas.

In Win Dubili "Feet Mode-ban"
In Win Dubili "Feet Mode-ban" [+]

A balról edzett üveglappal határolt, porszűrő betétekkel védett, egykamrás beltérben 160 mm magasságú processzorhűtők, valamint 430 mm hosszúságú videokártyák férnek el, miközben klasszikus formátumú háttértárolókból négy 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes példányt építhetünk be.


[+]

A hardverek üzemi hőmérsékletének féken tartásából nyolc 120 vagy 140 mm-es ventilátor veheti ki a részét (a kulcsrakész kivitelhez négy, ARGB LED-ekkel meghintett Jupiter AJ140 légkavaró jár tartozékként), de a vizes rendszerek használóit sem mellőzték, ugyanis felül egy 280/360, elöl pedig egy 360/420 mm-es radiátornak szorítottak helyet a tervezők.

[+]

Az üresen 15,5 kilogrammos, VGA-támasztékkal érkező kalyibán az 1,2 mm-es acél keveredik a 4 mm vastag, szálcsiszolt alumíniummal, és a csavarok "iBuild" feliratait lézerrel gravírozták. A tetőn található kivezetések sorában egy USB 3.2 Gen2x2 Type-C kaput, két USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozót, meg egy 3,5 mm-es kombójacket üdvözölhetünk, és az alaplapi tálca túlsó felén tépőzáras pántok asszisztálnak a kábelrendezéshez a multifunkciós Cable Shield kereteken kívül. E keretekre egyébként felfogathatunk adattárakat vagy bevethetjük őket csavartartóként, és bár a csomaghoz alapból csak két ilyen jár, utólag némi pénzmagért cserébe egy harmadikat is vásárolhatunk.


[+]

A szemrevaló géplak szétszedett formában 270 euróért már kosárba tehető a gyártó webshopjában, és szállítása szeptember 15-ét követően veszi kezdetét. Egy említést megér, hogy az összeszerelésben egy Androidra és iOS-re egyformán elérhető, interaktív mobilapplikáció nyújt segítő kezet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés