Hirdetés

Íme, a Manta, az NZXT első Mini-ITX háza

Hirdetés

Az NZXT elkészítette első házát, amit kifejezetten Mini-ITX alaplapokra szabtak. A 7,2 kilogrammos, fémből készülő kasztni 245 x 426 x 450 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami nem kifejezetten apró, cserébe a belseje rendkívül tágas. Ezt jól szemlélteti, hogy az alul elhelyezett, szem elől elrejtett tápegység és a VGA hossza egyaránt 363 milliméterig nyújtózhat, a processzorhűtő magassága pedig 160 milliméternél tetőzhet.


[+]

Szellőzéséről két első (2x120/140 mm), egy hátsó (1x120 mm), valamint szintén egy pár alsó (2x120/140 mm) ventilátor gondoskodhat, ehhez gyárilag három darab 120 milliméteres szélgépet mellékelnek. Ezek helyére méretben megegyező vízhűtő radiátorok is beszerelhetőek. Adattárolóból egy pár 3,5"-es és három darab 2,5"-es beépítése lehetséges.

Nem feledkeztek meg a két USB 3.0-s portból és egy pár 3,5 mm-es jack aljzatból álló I/O részlegről sem, ami a ház tetején foglal helyet a bekapcsológombbal egyetemben.


[+]

A Manta kapható lesz teljesen matt feketében ablakos és ablak nélküli kiadásban, illetve ablakos kiadásban matt fekete+piros és matt fekete+fehér összeállításban. Mindegyikért 140 dollárt kell majd fizetni, a szállítás február 9-én kezdődik.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés