IFA 2015: kőkemény OLED tv erődemonstráció az LG-től

Az LG az OLED technológia televíziókban történő felhasználásának élharcosa, és a vállalat egyelőre megingathatatlan pozíciókkal bír ezen a területen, sőt mostanra sikerült megállapodniuk más cégekkel is, így a jövőben az LG által gyártott panelek kerülnek a konkurensek modelljeibe is. Láthatóan minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy sikerre vigyék ezt az eljárást, hogy a kétségtelenül jó tulajdonságokkal rendelkező OLED tévék minél hamarabb elterjedjenek.

LG OLED tévék, IFA 2015

LG OLED tévék, IFA 2015 LG OLED tévék, IFA 2015
LG OLED tévék, IFA 2015 [+]

Ennek érdekében az IFA-s standjuk körülbelül 25 százalékát ennek rendelték alá, és létrehoztak egy olyan különálló, félhomályos-sötét szekciót, amelyben a hangsúly nem is magukon a konkrét típusokon vagy a technológián, hanem kizárólag a képminőségen volt. Ennek részét képezte egy különleges kialakítású, leginkább egy mozi és egy planetárium keresztezésére emlékeztető félig leválasztott, padlószőnyeggel borított csarnok, ahol körülbelül 50 OLED kijelzőből építettek ki egy nagy, vertikálisan és horizontálisan is hajlított videófalat.

LG OLED tévék, IFA 2015 LG OLED tévék, IFA 2015
LG OLED tévék, IFA 2015 [+]

Ezen folyamatosan futottak a különféle, nagyfelbontású rövid filmek, elé pedig letelepedtek a látogatók, bámulták a műsort, a gyerekek ugrabugráltak, az egész olyan volt, mintha nem is egy tech show-n, hanem valami hippifesztiválon lennénk. A jelek szerint tehát sikerült elérni a céljukat, az OLED részlegükön mindig rengetegen voltak, és sokan álldogáltak a szimplán csak a falra lógatott készülékek előtt is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés