Új HyperX gamer füles számos kényelmi funkcióval

A memóriahabos fülpárnákkal megtámogatott Cloud Stinger a játék mellett zenehallgatásra és filmnézésére is bátran ajánlja a Kingston.

A Kingston bejelentette, hogy a Cloud Stinger személyében egy új modellel bővíti a HyperX márkanév alatt futó fejhallgatóinak seregét. A gyártótól kapott információk értelmében a 275 grammos tömegű modell 50 mm-es, irányított hangszórói döntött pozíciójuk révén közvetlenül a fülbe irányítják a hangot, amely így szélesebb tartományú és pontosabb lesz a játék során.

Kingston HyperX Cloud Stinger
Kingston HyperX Cloud Stinger [+]

A használatot a memóriahabos fülpárnák próbálják minél kényelmesebbé varázsolni, és szintén a komfortérzetet hivatottak növelni a 90 fokban elforgatható hangszórókon elhelyezett hangerőszabályzók, valamint az egyetlen mozdulattal elnémítható mikrofon. A headset  gyárilag több platformmal is kompatibilis: használható számítógépekkel, Xbox, PlayStation és Wii U konzolokkal, valamint mobileszközökkel is. A Kingstontól kapott közleményből az is kiderül, hogy a cég szerint a Cloud Stinger a játék mellett filmnézésre és zenehallgatásra is remekül alkalmas.

Kingston HyperX Cloud
Kingston HyperX Cloud [+]

A technikai specifikációk szerint a zárt rendszerű fejhallgatónál a frekvenciaátvitel 18 Hz és 23 000 Hz közé esik, az impedancia 32 ohm, az érzékenység 102 ± 3 dB, a maximális bemeneti teljesítmény 500 mW. A HyperX Cloud Stinger már előrendelhető hazánkban is  22 200 forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés