Hirdetés

Az alacsonyabb árcédulájú 32 hüvelykes monitorok közé nevez a HP Pavilion 32

Hirdetés

Nem kell sokat visszamennünk az időben, hogy rátaláljunk a szintén HP-tól származó Envy 32 monitorra, ami a most bemutatott Pavilion 32-vel megegyező 32 hüvelykes képátlójú, 2560x1400 képpont felbontású WVA+ (ami az AMVA-nak felel meg a Samsung megvalósításában) paneltechnológiára épülő kijelzővel került a piacra bő fél évvel ezelőtt.


[+]

A 499 dolláros megjelenítő különlegességének a kétszer hat wattos Bang&Olufsen hangszóró, a FreeSync technológiával való kompatibilitás, valamint a mellékelt távirányító számított. A gyártó úgy gondolta, hogy ezeket elhagyja a Pavilion 32-nél, cserébe pedig az árcédulát is lejjebb viszi 100 dollárral. Ugyanakkor ezzel kapcsolatosan érdekességként megjegyeznénk: annak ellenére, hogy a gyártó most nem említ FreeSync kompatibilitást, a kijelző szerepel az AMD FreeSync kijelzőket tartalmazó hivatalos listájában, így könnyen lehet, hogy a mostani, előzetes bejelentés során a HP még titkolózott.

A Pavilion 32 tehát nagyjából ugyanazt tudja mint elődje, panel és képminőség szintjén legalábbis biztosan (2560x1440 képpontos felbontás, 178 fokos betekintési szögek, 7 ezredmásodperces válaszidő, 3000:1 kontrasztarány, 300 cd/m² fénysűrűség, 100% sRGB színtér). Változtattak a bemeneteken, hiszen elhagyták a 3,5 milliméteres jack aljzatot, illetve a DisplayPort 1.2 mellé most két "normál", MHL kompatibilitást nélkülöző HDMI került. A kétportos USB 2.0 aljzatot megtartották, ami a beviteli eszközök számára elegendő továbbra is. A külső a hangszórók elhagyása miatt némileg változott, de a formavilág az Envy 32-t idézi, ennek megfelelően a nem túl sok állítási lehetőséget (lényegében csak dönthetőséget) kínáló talp-állvány kombinációt is örökölte.


[+]

A HP Pavilion 32 monitor árusítása június 26-án indul a már említett 399 dolláros árcédula mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés