Hazánkban is bemutatkozott az AVM új hálózati mindenese

Hirdetés

Megérkezett hazánkba a németországi székhelyű AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7270-es eszköze, amely DSL kapcsolathoz kínál integrált DECT állomást analóg és ISDN portokkal, N osztályú WLAN modult, VPN funkciót, integrált faxot és üzenetrögzítőt, valamint hagyományos, illetve Voice over IP telefonszolgáltatást is.

AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7270
[+]

A DSL modem az Annex A és B szabvány támogatásával egyaránt rendelkezik. Négy Ethernet csatlakozója egyenként 100 Mbites sávszélességet biztosít, a vezeték nélküli modul 2,4 és 5 GHz-es frekvenciatartományban is képes dolgozni, mindezt automatikus frekvenciaválasztás és a bekapcsolástól kezdve érvényben lévő WPA/WPA2 titkosítás mellett. A Draft N 2.0 kompatibilitás és az integrált médiaszerver funkció lehetővé teszi az IPTV és a HD minőségű video on demand használatát is, ehhez az USB port is segítséget nyújt, amihez tárolóeszközökön kívül pl. nyomtatót és szkennert is lehet csatlakoztatni.


FRITZ!WLAN USB Stick N társaságában[+]

Az integrált alapállomás megfelel a DECT sztenderd első fázisának (CAT-iq), ami HD minőségű telefonálást tesz lehetővé. Vezetékes és vezeték nélküli telefonkészülékekkel is használható, utóbbiakból akár 6 darab is csatlakoztatható hozzá, amelyekhez saját számot és üzenetrögzítőt lehet rendelni. Egyidejűleg három vezeték nélküli telefonbeszélgetést képes kezelni, az elmulasztott hívásokat az üzenetrögzítő akár e-mailben is képes továbbítani. A beérkezett faxokat automatikusan képes pdf fájlformátummá alakítani, és egy előre beállított címre elküldeni. Energiagazdálkodási funkcióval is ellátták, az Eco Mode számtalan beállítást tesz lehetővé a kisebb áramfogyasztás érdekében. A termék megfelel az Európai Bizottság szélessávú készülékek energiatakarékosságra vonatkozó ajánlásainak. Végfelhasználói árát a gyártó 249 euróban szabta meg.

Kiegészítőként a FRITZ!WLAN USB Stick N-t ajánlja hozzá a cég, amely az AVM Stick & Surf funkció segítségével automatikusan beállítja a titkosítást, így kevésbé hozzáértők számára is könnyen kezelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AVM

Előzmények

Hirdetés