Hirdetés

Hordozható sztereó hangrendszerrel újít a Genius

A Genius bejelentette SP-i250G GX Gaming nevű sztereó hangrendszert, melyekkel a mobil eszközök hangzásvilága javítható fel. A játékosokat megcélzó újdonság 360 fokban képes a hang továbbítására, RMS teljesítménye pedig 6 watt. A gyártó a 40 mm-es átmérőjű hangszórókat használó termék a jel-zaj arányára 80 dB-t ad meg, míg a frekvenciatartomány 250 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A hordozhatóságot a 470 mAh-s lítium akkumulátor segíti, mely teljes feltöltés után maximum nyolc órán át képes biztosítani a hangszórók energiaellátását.

A fekete színben érkező, dizájnos LED-del felvértezett hangszórókat a borítás elforgatásával lehet bekapcsolni, illetve ez a manőver szükséges a hangerő állításához is. A 188 grammos, 71 x 40 x 71 mm-es termékek töltése USB porton keresztül lehetséges, a hangokat pedig 3,5 mm-es jack interfészen keresztül kell biztosítani. A gyártó a tervezésnél ügyelt arra, hogy az újdonság megfelelő legyen a notebookokhoz, a különböző táblagépekhez, illetve a hordozható lejátszókhoz.

A Genius SP-i250G GX Gaming szállítás már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 50 dollár. A termék hamarosan Európában is elérhető lesz, beleértve hazánkat is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés