Pendrive méretű Android 4.0 smart box a Geanee-től

Hirdetés

Az Android operációs rendszerrel megtámogatott okostévé szolgáltatásokat nyújtó dobozok a tavalyi évben bukkantak fel, de az előzetes várakozások ellenére olyan nagy sikert nem arattak, és így szép lassan eltűntek a magyarországi üzletek kínálatából is. Pedig lenne kraft az ilyen termékekben, többek között mi is kipróbáltunk ezek közül néhányat, és egyáltalán nem voltak rosszak.

Geanee ADH-41
Geanee ADH-41 [+]

Mindenesetre akad még cég, aki látja az erőt az androidos smart boxokban, ilyen a japán Geanee is, amely a közelmúltban egy pendrive méretű (26 × 82 × 15mm), mindössze 25 gramm súlyú darabbal jelentkezett. A termékbe egy 1 GHz-es TCC8925 Cortex-A5 CPU és 512 MB DDR RAM került, ezen kívül kapott négy gigabájtnyi flash memóriát is. A megjelenítő eszközhöz egy HDMI-n keresztül csatlakoztatható Android 4.0 operációs rendszerre épülő modell rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, és használatát egy, alapkiszerelésben mellé járó vezeték nélküli egér segíti elő, viszont okostelefonnal vagy tablettel nem vezérelhető.

Geanee ADH-41
Geanee ADH-41 [+]

A különféle médiaállományok az USB porton, illetve a microSD kártyaolvasón keresztül is eljuttathatóak rá. Filmek közül az AVI, WMV, 3GP, MP4, MOV, MPG, MKV és FLV szabványok kezelését támogatja, a képek közül a JPG, BMP, PNG, GIF és TIF fájlok jöhetnek szóba, zenéknél pedig az MP3 mellett a WMA és a WAV formátumok leljátszására képes. A termék már megvásárolható 95 dolláros áron

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés