Új GeForce GTX 780-as VGA-k extrákkal

A GeForce GTX 780 az elmúlt héten mutatkozott be és a gyártók számos VGA-t építettek az újdonságra. A termésnek azonban még nincs vége, ugyanis három új megoldás is érkezett. A termék alapvető paraméterei nem változtak, így ezeket nem írjuk le újból, de a magórajel esetében a gyári tuning azért jelen van, így mindegyik többet ketyeg az alapértelmezett 863 MHz-nél.

Inno3D GeForce GTX 780 iChill HerculeZ 2000
Inno3D GeForce GTX 780 iChill HerculeZ 2000 [+]

Az Inno3D GeForce GTX 780 iChill HerculeZ 2000 a referenciamodellhez képest új hűtőt kapott, ami a cég szerint halkabban és hatékonyabban teszi a dolgát, mint a gyári hűtés. Ez főleg a két ventilátornak köszönhető, de az alattuk dolgozó borda is bizalomgerjesztő. A fő változás az alapverzióhoz képest azonban a gyári tuning, ugyanis a magórajel 900 MHz lesz, míg az átlagos GPU Boost paraméter 936 MHz.

EVGA GeForce GTX 780 Hydro Copper alap és Classified verzió EVGA GeForce GTX 780 Hydro Copper alap és Classified verzió
EVGA GeForce GTX 780 Hydro Copper alap és Classified verzió [+]

Az EVGA a szokásos Hydro Copper megoldásokkal készült, mely a gyárilag felszerelt vízhűtésekhez tervezett blokkot jelenti. A vállalat ráadásul rögtön dupláz, mivel az alap GeForce GTX 780 Hydro Copper verzió mellé egy Classified modell is érkezik. Előbbi esetben a magórajel 980 MHz, az átlagos GPU Boost paraméter pedig 1033 MHz lesz, de a Classified megoldás esetében a vállalat még nem döntött a végleges frekvenciákról.

Mindegyik új kártya a Computexen mutatkozik majd be, az áruk azonban magasabb lesz, mint az alap GeForce GTX 780-as modellek árcédulája, ráadásul az EVGA Hydro Copper esetében igen komoly lesz a különbség.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés