Hirdetés

Fotókon az AM3+ foglalatos Asus Crosshair V Formula

Pontosan egy héttel ezelőtt számoltunk be az Asus TUF kategóriába sorolt Sabertooth 990FX elnevezésű alaplapjáról. Most a ROG család egy újabb, szintén 990FX-re épülő, Crosshair V Formula elnevezésű tagjáról kerültek ki fotók a világhálóra.


(forrás: OBRovsky) [+]

A dobozon kissé megtévesztő lehet a ThunderBolt felirat, mely nem az Intel legújabb csatolójára utal, hanem egy Xonar alapú hangkártyát takar, melyre a fotó alapján kissé rendhagyó módon egy hálózati vezérlő is került. Fontos megjegyezni azonban, hogy ez a bővítő nem minden Crosshair V Formula dobozában lesz megtalálható.


(forrás: OBRovsky) [+]

Az RD990 nevű északi híd a PWM alá került, melynek köszönhetően egy hővezető csővel összekötött közös bordán osztoznak. A tápellátást 10 analóg fázis biztosítja, melyeket a DIGI+ névre keresztelt chip vezérel.


(forrás: OBRovsky) [+]

Az összesen hat bővítő slot közül négy darab teljes hosszúságú PCI Express, melyek közül hármat használhatunk CrossFire vagy SLI rendszerek kiépítéséhez. Két kártya esetén x16/x16, míg háromnál x16/x8/x8 sávkiosztással kell számolnunk.


(forrás: OBRovsky) [+]

Az SB950 déli híd natív SATA 6 Gbps portjait kettővel toldotta meg a gyártó, melyek közül egy Power eSATA formába öntve került ki a hátlapra. A hátlapon továbbá egy Intel vezérlő által működtetett Gigabites LAN port, négy USB 3.0, hét USB 2.0, valamint egy PS2 kombó csatlakozó kapott helyet. Ezeken felül az integrált SupremeFX X-FI 2 elnevezésű audiovezérlő kivezetései vannak jelen.

Az Asus Crosshair V Formula részletesebb specifikációi itt megtekinthetőek. Az egyelőre ismeretlen árcédulájú alaplap megjelenése a következő hónapra tehető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés