Formás asztali PC-k a Delltől

Hirdetés

A Dell az utóbbi napok új hordozható gépei mellett asztali modelleket is bemutatott, elsőként az Inspiron One 23-as, ami nem túl meglepő módon egy 23”-es kijelzővel szerelt all in one PC. A monitor 1920x1080 képpontos felbontású, háttérvilágítása LED-es megoldású, a panel pedig természetesen érintésérzékeny. Egy Athlon II X4 processzort találunk benne, ami mellé maximum 8 GB rendszermemória kérhető, a háttértár méretének felső határa pedig 1 TB. A megjelenítéshez kapcsolódó számításokat Mobility Radeon HD 5450 GPU végzi.

Dell Inspiron One 23 [+]
Dell Inspiron One 23 [+]

DVD vagy Blu-ray kombinált meghajtó szolgálhat ODD-ként, a további kiegészítők között pedig végül is a szokásos LCD-PC-s felhozatalt kapjuk, ahogy az várható volt. Így van benne 2 megapixeles webkamera, kártyaolvasó, Gigabit Ethernet aljzat, Wi-Fi kártya, a monitorkimeneteknél pedig D-Sub és HDMI is található. Vezeték nélküli egér és billentyűzet is jár mellé, ez utóbbi a képernyő alá illeszthető, ha nem használjuk. Az Inspiron One 2305 modell a héten jelenik meg hivatalosan 800 dolláros kezdőáron. Operációs rendszerként Windows 7-tel látják el, továbbá az új Dell Stage egyszerűsített felhasználói felület is rajta lesz.

A kisméretű, formás külsővel rendelkező Zino HD pedig frissített kiadásban kerül forgalomba 300 dolláros áron. Új AMD mobilprocesszorokkal rendelhető, köztük akár négymagos Phenom II-vel is. A grafikus kártya is az AMD tervezése, ebből integrált és diszkrét típusok is elérhetők, memóriából maximum 8 GB kérhető, háttértárból pedig 1 TB. A készülék optikai meghajtója DVD-író mellett Blu-ray meghajtó is lehet, továbbá ellátták a HTPC-t Gigabit Ethernet aljzattal, 802.11b/g/n-es Wi-Fi kártyával, kártyaolvasóval, csatlakozói közt pedig két eSATA, D-Sub és HDMI is helyet kapott. Mától lesz kapható az Inspiron Zino HD új verziója, többféle színben is.

Dell Inspiron Zino HD [+]
Dell Inspiron Zino HD [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés