Az EVGA visszahív pár GTX 670 SuperClocked VGA-t

Az EVGA bejelentette, hogy az első körben leszállított GeForce GTX 670 SuperClocked nevű kártyák hibásan működhetnek, így a cég kezdeményezett egy visszahívási procedúrát. A kereskedelmi partnerek természetesen már értesültek az esetről, így a hibás termékeket a vállalat még eladás előtt visszaveszi, de előfordulhat, hogy már számos felhasználó vásárolt 02G-P4-2672-KR sorozatszámú EVGA GeForce GTX 670 SuperClocked kártyát.

Ezekre természetesen vonatkozik a garancia, így a cég arra kéri az előbb említett termék tulajdonosait, hogy ha bármilyen problémát érzékelnek a VGA-val kapcsolatban, akkor azt jelezhetik az adott kereskedőnél, illetve a kártya regisztrálása után EVGA saját weboldalán. A cégtől Jacob Freeman is felkereshető, akin keresztül szintén elintézhető a garancia. A hibás termékkel rendelkező felhasználók kárpótlásul egy GeForce GTX 670 FTW típusú terméket kapnak vissza.

Fontos megjegyezni, hogy nem hibás az összes EVGA GeForce GTX 670 SuperClocked VGA, mivel az első körben leszállított termékek után az EVGA észrevette a gondokat, így a második körben már jó termékeket szállítottak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés