Ajándék Eurosport Player előfizetés az Acer Aspire V3 Olympic notebookok mellé

Egy korábbi bejegyzésünkben már kitértünk arra, hogy az Acer a 2012-es olimpiai játékok kiemelt támogatója, és arról is írtunk már, hogy az esemény tiszteletére ötkarikás emblémával ellátott termékeket is piacra dobtak. Azt viszont eddig még nem említettük, hogy itthon minden Acer Aspire V3 Olympic Edition notebookhoz egy további extra ajándék is jár.

Egy megállapodás értelmében ugyanis az esemény hivatalos közvetítője, az Eurosport az említett Acer terméken lehetővé teszi, hogy ingyen figyelemmel követhessék az olimpiát a július 17-től augusztus 13-ig terjedő időszakban, tehát a nyitóünnepségtől a záróünnepségig bezárólag.

Az Eurosport Playert egy speciális promóciós regisztráció után lehet használatba venni, az ehhez szükséges információk a notebookokon megtalálhatók. Ezt követően nem csak az Eurosport és az Eurosport 2 nézhető élőben, hanem a felvett anyagok és a bónusz tartalmak is hozzáférhetővé válnak. Ezt egyfajta Eurosport Player próbaidőszaknak is felfoghatjuk, aminek lejárta után természetesen van lehetőség hosszabbítani, de ez már pénzbe kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények