Érkeznek a Loewe "olcsóbb" tévéi

Mi is beszámoltunk arról, hogy mekkora kulimászba keveredett az idei évben a prémium kategóriás televízióiról ismert patinás német konszern, a Loewe. A vállalat a csőd elkerülése érdekében stratégiai megállapodást kötött a kínai Hisense-szel, de ez még nem minden. A túlélés érdekében a cégnek módosítania kell eddigi üzleti stratégiáján is, amelynek részeként a korábbinál olcsóbb modellekkel is színre lépnek.

Loewe Art
Loewe Art [+]

Nem is totojáztak sokáig, hiszen ezek, a korábbinál kedvezőbb árú készülékek már az idei év folyamán a boltokba kerülnek. Az ART családba négy, egészen pontosan egy 32, egy 40, egy 50 és egy 60 hüvelykes képátlóval bíró modell tartozik. Ezek közül az utóbbi három a méretet leszámítva szinte teljesen megegyezik, azonban a kistestvér eléggé kilóg a sorból. Ez, a többiekkel ellentétben, például a 3D tartalmak megjelenítéséhez nem az aktív shutteres, hanem passzív-polarizációs technológiát használja, és a 200 hertzes képfrissítési ráta helyett, csak ennek felét produkálja. A 32 colosba a két tízwattos hangsugárzó mellett egy 20 wattos mélynyomót építettek, a negyvenesbe már ebből kettő jutott, az 50, illetve 60"-esben pedig a két 20 wattos hangszórót két 40 wattos mélysugárzó egészíti ki.

Mind a négy modell rendelkezik beépített Wi-Fivel, és az integrált smart rendszernek köszönhetően biztosítják különféle internetes alkalmazások elérését is, valamint a médialejátszót sem spórolták ki belőlük. Természetesen a digitális tv adások vételére alkalmas tunerek sem hiányoznak, és a műsorok USB-n keresztül csatlakoztatott adattárolóra történő rögzítése is biztosított. Stratégiaváltás ide vagy oda, azért az "olcsó" a Loewe-nél még mindig mást jelent, mint amit általában megszokhattunk. A legkisebb ugyanis 800, a 40"-es 1200, az 50"-es 1800, a hatvan colos pedig 2500 euróba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés