Hirdetés

Emeli a tétet az FSP, 700 wattos redundáns "Twins" tápegység érkezik

Hirdetés

Az FSP az idei Computex kiállításon mutatta be élőben a redundáns Twins tápegységet ( FSP500-70RGHBB1 típusszámmal), amelynél két darab 500 wattos modul dolgozik, alapesetben megosztva egymás között a terhelést, míg egy esetlegesen felmerülő hiba esetén egyetlen modul is képes kiesés nélkül ellátni a rá bízott feladatot – a meghibásodott modul pedig menet közben cserélhető.

Akinek tetszik a koncepció, de az 500 watt kevés, annak jó hírrel szolgálhat a vállalat bejelentése, miszerint elkészült az FSP700-70RGHBE1 típus, amiben két darab 700 wattos, 80 Plus Gold hatásfoknak megfelelő, DC-DC átalakítást használó modul kapott helyet. Hozzá kell tennünk, hogy ez a táp hivatalosan nem a Twins család tagja, ugyanis nem célzottan kiskereskedelmi, hanem IPC termékről van szó, de a fogadtatástól függően könnyen elképzelhető, hogy ott is felbukkan majd, remélhetőleg a 600 és a 400 wattos változatokkal egyetemben.


[+]

A cég közleménye szerint a PS2 formátumú, ATX12V és EPS12V szabványú tápegység a klasszikus ATX házak legtöbbjébe mindenféle átalakítás nélkül beszerelhető, míg a szerver felhasználáshoz négyféle beépítőkeretet is mellékelnek, és ezúttal sem hiányzik a digitális menedzsment. Sajnos az áráról egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés