Az egyszerű, a játékos és a kristályos

Hirdetés

Miért legyen bonyolult, ha egyszerű is lehet – gondolhatta a Gigabyte, amikor megalkotta az M5650-es egeret. A 104 x 66 x 38 mm-es, 75 grammos beviteli eszköz másfél méter hosszú, USB csatlakozós kábellel rendelkezik, optikai szenzora pedig 1000 dpi-s felbontású. Fekete és fehér színben érkező terméknek két gombja van a görgő mellett, az ára viszont nem derült még ki.

Gigabyte M5650
Gigabyte M5650

A Revoltec egy jóval komolyabb egeret mutatott be. A játékosoknak ajánlott FightMouse Elite a Fight Series legújabb tagjaként érkezik. Az újdonság 2.0-s USB-n csatlakozik a számítógépre, 9 programozható gombja van, és cserélhetők az ujjtámaszai is, amelyek egyébként gumiból készültek a jobb fogás érdekében. A készülék lézeres szenzora 5040 dpi-s, a talpai kerámiából készültek a könnyebb csúszás érdekében, mintavételezési frekvenciája 1000 Hz-es, a tömege pedig maximum 30 grammal növelhető a mellékelt súlyoknak köszönhetően. A Revoltec FightMouse Elite már Európában is elérhető, 30 euróért kínálja a gyártó.

Revoltec FightMouse Elite [+]
Revoltec FightMouse Elite [+]

A Razertől ezúttal csak egy egérpad érkezett, egy 350 x 280 mm-es méretű, 3 mm vastag Scarab. Az alja gumírozott a csúszás ellen, a felülete pedig Fractal 2.0 mintájú, amit egy kristályos bevonattal láttak el a tervezők. Ez a gyártó szerint növeli az egerek pontosságát. Jár mellé egy megerősített hordozó tok is, az ára pedig 40 dollár, illetve euró. Január elsejétől vásárolható majd meg.

Razer Scarab [+]
Razer Scarab [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés