Hirdetés

Érkezik a Dyson légszűrős fejhallgatója

A Dyson Zone papíron nagyon jó hangminőséget produkál, és a szennyezett környezetben is beválhat.

Az alapvetően a porszívóiról ismert Dyson az év elején jelentette be, hogy új utakra lépve egy különleges fejhallgatón dolgozik. Konkrétan azzal álltak elő, hogy egy légszűrővel egybeépített fejhallgatót fejlesztenek. Sokáig csend volt a termék körül, de most kiderült, hogy év közben keményen munkálkodtak a mérnökök, aminek eredményeként a következő év első felében boltokba kerülhet ez a különleges készülék.

A Dyson Zone fejlesztése tehát az eltávolítható aktív maszk, amely egy komplex szűrőrendszert tartalmaz. Ez – legalábbis a cégtől kapott információk értelmében – képes kiszűrni a 0,1 mikron méretű szennyeződések 99 százalékát, illetve a megóvnak a "savas gázoktól" – jelentsen ez bármit.

A specifikációk szerint a frekvenciatartomány 6 Hz és 21 kHz közé esik, és a terméket igen fejlett zajszűrés technológiával látták el. Ennek köszönhetően a hangminőség elméletileg remek, és a gyárilag programozott equalizer beállításokat sem spórolták ki. A termék csepp- és porálló, akkumulátora pedig 50 órányi zenehallgatásra elegendő energiát szavatol. Ha viszont valaki bekapcsolja a már említett aktív légszűrőt, akkor be kell érnie négy órával.

A modell 950 dollárba, azaz mintegy 350 000 forintba kerül majd, szóval nem lesz kifejezetten olcsó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dyson

Előzmények

Hirdetés