Hirdetés

Aranyozott hangrendszer brutális teljesítménnyel

A Devialet Gold Phantom rengeteg saját szabadalmat tartalmaz, állítólag úgy szól, mint az álom, és persze elképesztő ára van.

A Devialet nevű francia cég már a tavaly bemutatott Silver Phantommal egy fajsúlyos darabbal állt elő, amely kicsit megbolygatta a felsőkategóriás otthoni audiorendszerek piacát. A cég pedig most bejelentette, hogy még rátesznek egy lapáttal a Gold Phatnom személyében.

Devialet Gold Phantom
Devialet Gold Phantom [+]

A készülékház egy részét 22 karátos arannyal fújták le, de ezen kívül a dizájnon nem változtattak, tehát megmaradt a kicsit futurisztikus formavilág. Rendelkezik Wi-Fivel, így használható hálózati lejátszóként, képes netes alkalmazások futtatására, illetve a tartalmak eljuttathatóak rá Bluetooth technológia segítségével, vagy optikai digitális csatlakozón keresztül. A rengeteg (102) saját szabadalmat, így például a hibrid analóg/digitális erősítőt (ADH) tartalmazó készülék maximális névleges kimeneti teljesítménye 4500 watt, a frekvencia átvitel 14 Hz-től 27 kHz-ig terjed. Az előd nagyon pozitív kritikákat kapott, és a gyártó szerint az új modell még ezen is túltesz.

A vezérlés egy ingyenes alkalmazás segítségével történik mobil eszköz segítségével. A készülék támogatja a multi room funkció használatát, azaz ha valaki több ilyennel rendelkezik, akkor létrehozhat belőlük egy több komponensből álló rendszert. Egy darab 3600 dollárba kerül, ha valaki kettőt akar egyszerre, akkor megússza 6000 dollárból, szóval egy kifejezetten drága modellről van szó.

Azóta történt

Hirdetés