Dell XPS One 27 – WQHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral

Hirdetés

Az All-in-One számítógépek egyre kedveltebbek a piacon, hiszen csakúgy, mint a nagyobb méretű notebookok, többé-kevésbé ezek is alkalmasak az asztali számítógépek kiváltására, ráadásul teszik mindezt kompakt, rendezett formába öntve, mindenféle különálló hardverelemek és kusza kábelrengeteg nélkül. Ezt az igényt kiszagolva persze az összes nagyobb gyártó gőzerővel fejleszti ezt a kategóriát, most például a Dell mutatott be egy XPS szériás egybegépet, az XPS One 27-et.


[+]

A megnevezésében szereplő szám természetesen a hüvelykben mért képátlóra utal, a LED háttérvilágítású panel azonban szerencsére nem Full HD, hanem WQHD (2560x1440 pixel) felbontást kapott, ez ebben a méretkategóriában mondhatni el is várható. A konfiguráció lelkét egy Intel Ivy Bridge processzor képzi, amely lehet Core i5 (egy még hivatalosan be nem jelentett modell), vagy Core i7-3770S. Ennek értelmében a grafikus alegység szerepében a HD 4000-es IGP található, azonban ha ennél valami többre vágyunk, úgy 2 GB-os NVIDIA GeForce GT 640M-mel is rendelhető a masina.


[+]

Alapesetben 4 GB memóriával (16 GB-is bővíthető) és 1 TB-os merevlemezzel (2 TB kapacitásúval is igényelhető) érkezik, azonban egy 32 GB-os, mSATA csatolós SSD is a rendszerbe illeszthető, ha ki szeretnék használni az Intel SRT gyorsítótáras megoldását. Jobb oldalt egy slot-in rendszerű optikai meghajtó kapott helyet, ez lehet egyszerű DVD-író vagy Blu-ray-kombó. A teljes körű kommunikáció végett beépített webkamera és sztereó mikrofon is a repertoár része, valamint a szokásos vezeték nélküli kommunikációk (IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0) támogatása is adott. Csatlakozók terén sincs szégyenkezni valója a 27”-es XPS-nek, oldalában és hátán összesen 4 x USB 3.0 és 2 x USB 2.0 port, HDMI ki- és bemenet, digitális (S/PDIF) és analóg (3,5 mm-es jack) audioaljzatok, valamint egy 8 az 1-ben kártyaolvasó sorakozik.


[+]

A Dell XPS One 27 ázsiai szállítása 1399 dolláros indulóáron már a héten megkezdődik, és hamarosan a többi kontinensre is megérkezik a méretes egybegép.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés