A Dell Latitude ST lesz a beígért, szupererős Peju kódnevű táblagép?

Hirdetés

A Dell korábban októberi megjelenési dátumot emlegetett legújabb táblagépének megjelenése kapcsán, mely a Latitude ST nevet fogja viselni, de a tablet egyelőre nem érkezett meg. Azonban a gyártó minden bizonnyal nem feledkezett meg a termékről, hiszen egyre több kép és információ lát napvilágot róla, most pedig egy promóvideó is felbukkant a Dell oldalán.

A videó alapján többen azt gyanítják, hogy a Latitude ST lesz egyben a Dell Peju kódnéven emlegetett, szuper képességekkel megáldott táblagépe, aminek megjelenését először szintén októberre, majd november-december környékére ígérte a gyártó. Ez inkább tartható lesz, mint az októberi megjelenés, csakhogy a Peju technikai paraméterei több ponton eltérnek a szintén 10"-es ST-től, mely egyik legfontosabb jellemzője, hogy egy teljes értékű Windows 7 operációs rendszert futtat Intel Oak Trail platformon (ez valószínűleg az 1,5 GHz-es Z670 lesz), ami mellé 2 GB memória és maximum 128 GB-os SSD kerülhet.

A multi-touch-os érintésérzékeny kijelző felbontása 1366x768 képpont, ami a toll alapú beviteli eszközöket is képes kezelni, továbbá még számos extrát sikerült belezsúfolni. Például két kamerát, GPS-t, gyorsulásmérőt, Wi-Fi vezérlőt, HDMI kimentet, dokkoló támogatást, kártyaolvasót, valamint egy 8 órás üzemidőt biztosító akkumulátort.


A tavasszal kiszivárgott dia (forrás: Androidcentral) [+]

Ami a Pejut illeti, a paraméterek nagyon hasonlóak az imént felsoroltakhoz, de a korábban kiszivárgott információk Intel Core i5 processzort, több memóriát és Full HD felbontást említettek, azonban a videón látható masina kísértetiesen hasonlít a Pejuról kiszivárgott képeken látható táblagépre, így valószínűsíthető, hogy a két termék egy és ugyanaz.

Most már csak az a kérdés, hogy az ST és a Peju valóban egy és ugyanaz a termék lesz, és ha igen, akkor a beígért technikai paraméterek közül melyik fog megvalósulni. Erről várhatóan már csak a táblagép megjelenése előtt pár nappal szerezhetünk tudomást...

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés