Hirdetés

Egyedi házakkal készül a Computexre a Cryorig

A Cryorig természetesen ott lesz az idei Computexen, és előzetesen elárulták, hogy két egyedi házzal is készülnek a rendezvényre. Ezek igen speciális igényeket próbálnak majd lefedni, és emellett még jól is néznek majd ki. Az új házak közös jellemzője, hogy Mini-ITX-es alaplapot fogadnak SFX szabványú tápegység mellett, illetve egy 3,5"-es vagy egy-két 2,5"-es adattároló építhető beléjük, valamint van hely egy VGA-nak is, de az nem lehet nagyon hosszú és maximum két slotot foglalhat el. Nem marad le az I/O panel sem, amely a hangkimeneten és -bemeneten kívül egy USB 3.0-s portot kínál.

Cryorig OLA Cryorig OLA Cryorig OLA
Cryorig OLA [+]

A Cryorig OLA a dizájn szempontjából az Apple Mac Pro házát másolja. Az OLA azonban nem teljesen kör formájú alapra épül, hanem egy nagyon enyhén elnyújtott ellipszisként jellemezhető, ami miatt a két átmérője 205 és 226 mm-es. A termék magassága 378,5 mm, és a szellőzést a beépített 12 cm-es légkavaró biztosíthatja. A processzorhűtő magassága maximum 82 mm lehet, továbbá a rajta lévő szélgép nem lehet 92 mm-esnél nagyobb. Az elérhető hűtők rendkívül eltérő kialakítása miatt azért nem érdemes a maximális méreteket ostromolni, így a Cryorig azt ajánlja, hogy legfeljebb 72-82 mm közötti magasságban gondolkodjon a felhasználó. A beépíthető VGA hossza maximum 280 mm.

Cryorig TAKU Cryorig TAKU Cryorig TAKU
Cryorig TAKU [+]

A Cryorig TAKU már egy lapos, amolyan monitor alá tehető számítógépház, így nem meglepő a 134,8 mm-es magassága, a 270 mm-es mélysége és az 567 mm-es szélessége. Ebbe a házba már nem fért extra ventilátor, illetve a processzorhűtő magassága nem lehet nagyobb 47 mm-nél, míg a VGA maximális hossza 240 mm.

A vállalat a fenti modelleket egyelőre csak tervezi, ami azt jelenti, hogy a megjelenésig még átdolgozhatják mindkettőt. Ezt azért érdemes észben tartani, mert a Cryorig OLA leghamarabb a következő év tavaszán, míg a TAKU az év végén kerülhet az üzletekbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés