Jövőből jött immerziós állomás a Cooler Master keze nyomán

A feketében, továbbá fehérben készülő megoldás 3,5 mázsát nyom a mérlegen, és már regisztrálhatunk a várólistájára.

A Cooler Master egy immerziós munka-, szórakoztató- és játékállomásról rántotta le a leplet, ami számítógépünk és konzoljaink szem elől rejtett fogadása mellett kényelmes elhelyezkedést ígér. A "lepel lerántása" nem egészen pontos megfogalmazás, ugyanis a termék először még tavaly nyáron lett meglobogtatva, azonban az azóta eltelt másfél év során körvonalazódtak a specifikációk.


[+]

Az ORB X névre keresztelt, félig zárt konstrukció egy 34 vagy három 27 hüvelykes monitort tud elszállásolni VESA rögzítéssel, és lezáródó kupoláját motor mozgatja. A kijelzők maximális fogyasztása 750, a PC-nké pedig 1200 wattig támogatott, és a szerkezetbe egy 60 wattos, két 2 hüvelykes, teljes tartományú hangszóróból, két 2 hüvelykes magassugárzóból, illetve egy 5 hüvelykes mélynyomóból álló, 2.1-es hangrendszert integráltak, amely S/PDIF-fel kapcsolódik masinánkhoz.


[+]

A belső peremein, plusz a talpazatának alján nyolceffektes ARGB fényjátékkal feldobott, 188,1 cm hosszú, 181 cm széles, valamint 208,8 cm magas újdonság egy USB hubot is felvonultat, amin négy USB 3.1 Gen1 Type-A (három 5 voltos/0,9 amperes, egy 5 voltos/1,5 amperes), egy USB 3.1 Gen1 Type-C (5 voltos/1,5 amperes) és egy 60 watt továbbítására felkészített USB 3.1 Gen1 Type-C csatlakozó található.


[+]

Az ugyancsak motorosan dönthető, sziesztázásra alkalmas széket valódi bőrrel borították, és fejtámlája, illetőleg deréktámasza állítható, míg az asztalrészbe vezeték nélküli töltőegységet építettek be a tervezők. Vételárat egyelőre nem közölte a gyártó, de a lelki nyugalmunk megóvásának érdekében ez talán jobb is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés