Hirdetés

Kedvező árú házduóval frissít a Cooler Master

A Cooler Master két új számítógépházzal készül, amelyek a K380 és az Elite 344 jelzést viselik. Mindkét típus fekete külsőt kap, de az utóbbi modellen az előlapot egy ezüstös körvonal díszíti, illetve belül nem fekete. A K380 egy nagyobbik, inkább játékosoknak szánt torony. Ez a termék ATX vagy microATX méretű alaplapot képes fogadni, a meghajtók pedig három darab 5,25 és öt 3,5 colos rekeszbe helyezhetők. A kisebb meghajtóhelyek többsége természetesen rejtve van, illetve 2,5 colos eszközökkel is megbirkóznak, emellett a teljes ház segédeszköz nélkül szerelhető.

Cooler Master K380
Cooler Master K380 [+]

A 445 mm magas, 209 mm széles és 479 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul található 12 cm-es ventilátor tessékeli ki a szabadba, míg a friss légáramlatokról az elöl elhelyezkedő, szintén 12 cm-es piros LED-del világító légkavaró gondoskodik. Természetesen a felhasználó megfontolhatja az extra ventilátorok beépítését, például a plexi oldallapra, valamint alulra és felülre további egy-egy 12 cm-es szélgép szerelhető, amelyekkel jelentősen megnövelik a belső szellőzés hatásfokát. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-s csatlakozót kínál.

Cooler Master K380
Cooler Master K380

Cooler Master K380
Cooler Master K380

Érdekes extra nyílást alakítottak ki a tervezők a ház tetején az okostelefonoknak. Ez csupán tartóként funkcionál, de közel van az USB interfészekhez, így hasznos szolgálatot tehet. A processzorhűtő cseréjét az alaplap mögötti kivágás teszi egyszerűvé, a vízhűtővel rendelkező felhasználók dolgát pedig két apróbb rés könnyíti meg. Természetesen a tervezők a kábelek ízléses elvezetésére is gondoltak.

Az Elite 344 jelzést viselő játékosoknak készült ház maximum microATX méretű alaplapot fogad, a meghajtók pedig két darab 5,25 és öt 3,5 colos rekeszbe helyezhetőek. Utóbbi fiókok közül egy kivételével mind rejtve van, illetve, ha a szükség úgy adná, akkor az egész egység eltávolítható, így kifejezetten méretes VGA-k beszerelésére is lehetőség adódik.

Cooler Master Elite 344
Cooler Master Elite 344 [+]

A 357 mm magas, 183 mm széles és 436 mm mély házban a friss légáramlatokról az elöl elhelyezkedő 12 cm-es légkavaró gondoskodik, ami igény szerint kiegészíthető egy hátulsó 80 vagy 92 mm-es ventilátorral, valamint az oldallapi bővítési lehetőséggel is lehet növelni a légáramlatot. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-s csatlakozót kínál.

Cooler Master Elite 344 Cooler Master Elite 344
Cooler Master Elite 344 [+]

A Cooler Master K380 és Elite 344 jelzésű modellek szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói áruk pedig rendre 80 és 60 dollár lesz, de ezek csak előzetes, becsült árcédulák.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés